BASEMENT YAxx

In de zomer van 2018 hebben heel wat geadopteerde jongeren voor adoptiedienst FIAC-Horizon een vragenlijst ingevuld zodat zij konden weten of de jongeren graag contact zouden hebben met andere geadopteerden. Daarnaast waren er enkele geadopteerden die na hun zoektocht, rootsreis,... van betekenis voor andere jongeren wilden zijn. Uit de ingevulde vragenlijst was duidelijk en voelden de geadopteerden zich gemotiveerd om de geadopteerde jongeren samen te brengen zodat ze elkaar kunnen leren kennen en samen leuke dingen kunnen doen. Het idee was geboren en hoe kunnen ze dat beter doen dan met een fuif EN een Instagram-pagina?!

Ga op Instagram alvast roadtoroots_adventures volgen, door en voor geadopteerden, en noteer 21 december 2018 in je agenda!

Op 21 december 2018 organiseren wij (Justin & David geadopteerd uit de Filippijnen, Imana geadopteerd uit Rwanda, Elly & Ernest geadopteerd uit Zuid-Afrika,…) een eerste privé-event ‘Basement YAxx’. De naam verwijst naar ‘de Basement’ in Geel waar onze fuif doorgaat en YAxx van ‘Young Adoptees’. We verwachten je vanaf 20 uur voor de fuif van het jaar! Alle geadopteerde tieners, twintigers, dertigers,... (vanaf +- 12 jaar tot...) zijn welkom! Get your ticket and hope to meet you there!

Voor de tieners: breng jullie ouders gerust mee zodat ze jou eventueel kunnen brengen naar de fuif (handig toch) maar die laten we wel boven in de brasserie terwijl wij volop kunnen feesten in de Basement beneden. Ook je beste vriend of vriendin is welkom. Ticketverkoop zie hieronder! We hopen dat jullie er massaal gaan zijn! Geraak je moeilijk in Geel? Laat ons iets weten via Instagram. 

De opbrengst van de fuif gaat via De Warmste Week naar ‘Road to Roots’ zodat we daarna met de geadopteerde jongeren nog meer leuke activiteiten kunnen doen samen en elkaar beter kunnen leren kennen.

Volgers en sympathisanten van Road to Roots die het project een warm hart toedragen en die niet komen mee fuiven, kunnen (via de website van FIAC) een steunkaart aankopen of wie weet, zelf een initiatief op poten zetten binnen de vriendenkring, sportclub, jeugdbeweging, het werk,... want Road to Roots is dit jaar opgenomen als één van de goede doelen van De Warmste Week, Music for Life!

 

Hoe een ticket kopen? 

1. Reserveer je ticket via onderstaand formulier. 

2. Stort € 5 (per ticket) op het rekeningnummer BE51 9795 2685 1562 met als mededeling 'ticket Basement Yaxx'.

3. Na betaling krijg je een bevestigingsmail op naam en met nummer. Je inkomticket zal klaar liggen op naam aan de inkom van de fuif. 

OPGELET: Iedere persoon die een ticket wenst te reserveren, dient het invulformulier in. Je mag een partner of vriend(in) meebrengen, ook zij vullen het formulier in.

BASEMENT YAxx is een privé-event en een limited edition, het aantal tickets is gelimiteerd dus niet twijfelen! 

Ticket*