Meer informatie

 

Maatregelen en afspraken i.f.v. COVID-19

Voor elke sessie is een maximum aantal deelnemers bepaald zodat kan worden rekening gehouden met de nodige afstand i.f.v. COVID-19. Indien de maatregelen het toch niet toelaten dergelijke vormingen bij te wonen zal FIAC-Horizon u na inschrijving op de hoogte brengen van al dan niet mogelijkheid tot digitale sessie. We gaan ervan uit dat de sessies fysiek kunnen doorgaan en stellen deze daarom niet digitaal open.
 
Hierbij enkele maatregelen die we nemen opdat we allen een veilig gevoel hebben:
✅ Het aantal deelnemers per sessie is beperkt met een maximum aantal. Dit maximum is bepaald door de grootte van de locatie. Op die manier kunnen deelnemers in het lokaal de vooropgestelde minimum afstand van 1,5 meter hanteren.
✅ Elke deelnemer krijgt bij aankomst een leuke goodie-bag met enkele extra's om alles zo corona-proof mogelijk te laten verlopen.
✅ Bij aankomst wordt er gevraagd de handen te ontsmetten die door FIAC voorzien wordt, en mondmasker op te houden.
✅ De mensen komen via eenzelfde deur binnen en kunnen de ruimte via een andere deur verlaten. Zo kruisen ze elkaar niet.
✅ Eten is apart verpakt en drank wordt in kleine flesjes aangeboden.
✅ Tafels, stoelen, toiletten, deurklinken, ... zullen op regelmatige tijdstippen ontsmet worden (voor en na iedere sessie).
✅ Organisatoren en sprekers dragen eveneens een mondmasker en ontsmetten hun handen.
✅ De ruimte zal steeds verlucht worden door de ramen open te zetten.
✅ Pauzes worden voorzien in de tuin.
✅ Wanneer u zich ziek voelt of koorts heeft, kan u uiteraard niet deelnemen. Verwittig ons tijdig zodat we misschien nog anderen de kans kunnen geven om deel te nemen.

 

Inschrijven

Inschrijven op voorhand is verplicht, dit kan t.e.m. woensdag 28 oktober 2020.

FIAC biedt zonder meerprijs een belegd broodje aan rond 12u/12u30 voor de deelnemers van de sessie in de voormiddag, of pasta rond 17u30 voor de deelnemers van de sessie in de namiddag. FIAC voorziet op de dag van de sessie een lijst van mogelijke keuzes waaruit, indien gewenst, uw keuze kan worden aangegeven. Dit wordt dus op de dag zelf opgenomen.

 

Prijs

Deelname aan de verschillende sessies is gratis.

 

Locatie

De verschillende sessies gaan door op de adoptiedienst (Stationsstraat 80A te 2440 Geel).
Behalve de sessies van ZitStil op donderdag, deze gaan door in Het Wijnhuis (Stationsstraat 56 te 2440 Geel) op slechts 350m van de adoptiedienst.