Thailand ontmoetingsdag

Beste families,

Via deze weg delen we graag, op vraag van enkele adoptiefamilies, met jullie de uitnodiging voor de Thailand ontmoetingsdag!


Vanaf heden wensen we een jaarlijkse ontmoetingsdag te organiseren voor wachtende kandidaat adoptie ouders en reeds thuisgekomen adoptie ouders met hun kinderen.
Dit jaar gaat het door op zondag 24 april 2022.

We houden die namiddag een picknick. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen drankjes en eigen picknick met lekkers voor in de namiddag meebrengt. Iedereen is vrij om te maken wat hij wilt of om extra´s te maken zodanig dat iedereen es kan proeven.

Voor diegene die wensen kan er gezamelijk ingeschreven worden om te minigolfen. Laat het dan wel eventjes weten bij inschrijving.

We vragen om in te schrijven. Dit kan gebeuren door een email te sturen naar tina.colpaert@gmail.com met de vermelding van uw naam en met hoeveel jullie zijn (aantal kinderen en aantal volwassenen).

Aangezien dit een buitenactiviteit is hopen we natuurlijk dat de weergoden ons goedgezind zijn. Bij slecht weer zal de datum verplaatst worden maar indien dit het geval is wordt dit op voorhand medegedeeld via het emailadres waarmee de inschrijving gebeurd is.

Tot dan!