Werking FIAC i.f.v. COVID-19

Omwille van de door de overheid opgelegde maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, zullen de medewerkers van FIAC-Horizon van thuis uit werken. Enkel hoogstnoodzakelijke gesprekken zullen doorgaan.
Overlegmomenten, huisbezoeken en gesprekken worden zoveel mogelijk geannuleerd en naar een later tijdstip verplaatst, per mail blijven wij wel bereikbaar. We willen beschikbaar blijven voor nazorg en ondersteuning voor wie het nodig heeft. De psychologe van FIAC is elke werkdag beschikbaar voor gezinnen die met angsten zitten rond corona, momenteel emotioneel moeilijk hebben, ... .
Telefonische permanentie om via doorschakeling van thuis uit te kunnen waarborgen, wordt aan gewerkt en zal waarschijnlijk vanaf morgen (19 maart) operationeel zijn. Via e-mail blijft natuurlijk de mogelijkheid bestaan om een verzoek te sturen om opgebeld te worden.

Zowel het infomoment van 18 maart als de Adoptiedag van FIAC van 28 maart zijn geannuleerd. De families die zich hiervoor hadden ingeschreven zijn hiervan op de hoogte gebracht.